kitapta:
jeyne westerling(neden bilmiyorum çok çekici gelmişti)
arianne martell
lyanna stark
meera reed
dizide:
gilly
melissandre
asha
dizide cercei dany sansa margaery hiç güzel değil. ilk diziyi izlediğim içinde hayal gücümü bloke ettiler. meera ve jeyne i önce okuduğum için çok şanslıyım çünkü dizide reziller.
Ros idi. Hem yüz olsun, hem vücut olsun hem konuşma şekli olsun. Kesinlikle en çekici hatun.
Ardından da Mel gelir.
Suratına kasten takındığı o aptal ifadeyi sildiği takdirde; Sansa da çok fena bi şey aslında.
Ve bu sezon anladım ki Ygritte ve Margeary de bi içim su
Vee özel for: ne seksi ne de güzel ama muhteşem bir tatlılığı ve harika bir gülümsemesi var. Bu kızı alacaksın, 24 saat suratını seyredeceksin. Kimden mi bahsediyorum. Tabii ki Meera <3
Gerçek hayatta böyle bi ablam olmasını çok isterdim
Ben Esmé’yi Ros olarak dizide pek çekici bulmuyorum. Ama galalar olsun, dışarıda verdiği pozlar olsun daha farklı daha güzel geliyor gözüme.
Rose Leslie için de tam tersi geçerli, Ygritte iken güzel buluyorum, dışarıda galada comic-con’da falan bir görüyorum resmen soğuyorum.
Natalie Dormer ise dışarıda dizide her türlü serinin en güzel kadını, kitap serisinde Lyanna Stark en güzeldir diyordum, bir gün flashback olursa veya Robert’s Rebellion çekilirse Lyanna Stark’ı Eva Green oynasın ne Dormer’ı kalır ortada, ne Leslie’si ne Bianco’su.
1.Dany
2.Margaery (Natalie’yi pek beğenmiyorum nedense sanırım rolünden dolayı Margaery gözüme çok güzel görünüyor)
3.Sansa(büyüdükçe güzelleşti :))
4.Missandei
5.Meera Reed