Kral olmayı çok istiyor ne bu hırs abicim Klasik Cersei
Üstteki Üyeyi Bir Asoiaf Karakterine Benzetin
Daenerys Targaryen. Kendisi de Dany gibi kendisinin olduğunu iddia ettiği makamı elde etmeye çalışıyor.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Hayırdır char’ı @‘argos’'a mı devrettin? Bu uydurma bir haberdir. Seride asılsız haber yayıp algı yaratmaya çalışan kim vardı? Cersei vardı. Margaery’nin ayağını kaydıracağım diye ne taklalar attı, en sonunda zindana düştü.
Bana dayanaksız suçlamalar yapan biri daha. Böyle birilerine karşı böyle komplo kurmak ancak Cercei Lannistere yakışır.
Sürekli dedikleri şey sadece iç savaş zamanı ve Modla karşı-karşıya geldiğim bi kaç sefer. Onlarda da idaamı belirtmek zorundaydım. Eğer konu ismimin altındaki yazıysa vasfın yazılması bir gelenek bunu çok fazla olarak yorumlamağın kendisi abartıdır, yanlışdır, hezeyandır.
Ayrıca forumda Danycilerin bile kabul etdiği bir gerçek var ki, Demir taht kanunen Stannise ait ve gerçek kral Stannis. Stannis Jofreyden daha fazla kral olduğunu söylemiştir. Şimdi kim Tywinin Jofreyni o anlık susturmak için kullandığı bu cümleni Stannise yakıştıra bilir? Yalnızca yobazlar yapar bunu.
Kendisini kral sanan ama aslında vasıfsız kral bile olamadığı için Renly Baratheon
Tam yorum atarken kendi yorumuma benzeyen bir edit yapmış 3 saniyelik şok yaşadım
Theon Greyjoy
O da Robb’a kralım dedi, sonradan ihanet etti. İsminin manası kral ise sen de hıyanet içindesindir. Tez zamanda Ramsay ile karşılaşman dileğiyle.
Her ne kadar ihanet etse de hala bir Kül kardeşidir.
Ygritte.
Sürekli dedikleri şey sadece iç savaş zamanı ve Modla karşı-karşıya geldiğim bi kaç sefer. Onlarda da idaamı belirtmek zorundaydım. Eğer konu ismimin altındaki yazıysa vasfın yazılması bir gelenek bunu çok fazla olarak yorumlamağın kendisi abartıdır, yanlışdır, hezeyandır.
Ayrıca forumda Danycilerin bile kabul etdiği bir gerçek var ki, Demir taht kanunen Stannise ait ve gerçek kral Stannis. Stannis Jofreyden daha fazla kral olduğunu söylemiştir. Şimdi kim Tywinin Jofreyni o anlık susturmak için kullandığı bu cümleni Stannise yakıştıra bilir? Yalnızca yobazlar yapar bunu.
Sürekli aynı şeyleri tekrarladığı için okurken sıkıldığım karaktere benziyor Daenerys Targaryen. Kabak tadı verdi.