Cok önemli degil ama oyuncularin, ekipten birilerinin ufacik söylemlerini bile eklemem gerektigini düsünüyorum, o yönde bir çesit sorumluluk hissetmeye basladim
Birde son sezon yaaa! Bu sezon baslangici öncesi dönemini de olabildigince yasayalim, buna hazirlanalim istiyorum galiba, söylenen ufacik seyler bile eklensin, paylasilsin, kalsin burada böyle, arsiv gibi.
Her neyse!
Emilia Clarke seneye kasim ayinda vizyona girecek filmi “Last Christmas” için röportaj verirken, elbette kisacik da olsa Game of Thrones hakkinda bir sey söylemis, neredeyse tamami kendisiyle, duygulariyla ilgili ama olsun. Bence bunlar da önemli, yukarida dedim ya, yazalim her seyi, son sezon bu… 
Daha fazla uzatmadan…
Öncekilkle "Last Christmas"in çekimleri bittiginde, Game of Thrones’un son sezonuna yogunlasacagini söylemis.
Bu “yogunlasma” elbette tanitim dönemi, maratonu anlamina geliyor. Ve bildigim kadariyla "Last Christmas"in çekimleri subat ayinda bitecek, hatta Kit’in tiyatro oyununun da son gösterimi subat ayinda.
Yani buradan çikan anlam ne? Esas hareketlilik gelecek aydan itibaren basliyor. Artik oyuncular tv programlarina çikar, etkinliklere katilir, röportajlar verilir, o süreçte elbette 8.sezonun resmi posterleri, fotograflari, ve tabi ki fragman gelir… Subat’in ikinci yarisindan itibaren diyelim, “Now it begins” arkadaslar (ve “Now it ends” evet
)
Ve sunlari eklemis Emilia :
“Budur. Bitti ve son gün bir bebek gibi agladim. Kendimi tamamen kaybolmus hissettim. […] On sene çok uzun bir zaman. Bir parçani kaybetmek gibi bu (dizinin bitmesi). Ilk kez Game of Thrones setine ayak bastigimda 22 yasindaydim, bir çocuktum. Daenerys ile birlikte büyüdüm.”
Ve son olarak final sezonunun devasa bir sey olacagini söylemis, özellikle Daenerys için.