Geçen şöyle bir göz gezdirdim de bu Madara’yı ne yapmışlar öyle ya! , One Piece de Luffy baya güçlenmiş fakat hiç ödül fiyatı artmıyo sanki, 400.000.0000! çok az yaptıklarının yanında!
Ben yeni başladım şu anime şeysine. Bir tek Naruto izledim. Şu an ship’deyim(Orochimaru is my bitch ^^ ). Bleach ve Code Geass hakkında epey şey duydum, izlemeyi düşünüyorum. Zaman olursa tabi
İzlediğim animeler çoktur aklıma gelenler Claymore, Elfen Lied, Death Note, Code Geass, SAO - SAO II , No Game No Life, Another, Mirai Nikki, Akuma no Riddle, Tokyo Ghoul vb.
Her anime izlenmelidir bence farklı bir dünya. Ben mesela sırf yeni çıkan bölümü hemen izlemek için gece 4lere 5lere kadar beklemişimdir
Fillerların hangi bölümler olduğunu bilmiyordum bu konudaki ilk mesajda görmem iyi oldu. Ona göre izlerim artık. Bilmeyince bunu, büyük bir sabırla izliyordum, hadi Saske’den haber gelcek, hadi Akatsukilerden biri gözükecek falan, inanılmaz sabırlıydım.
Mangasını takip etmiyorum ama 500 civarı bölüm yeter herhalde bana
@“Nynaeve al’Meara” tavsiyesiyle başladığım bleach’e fena sarmış durumdayım. izlediğim dizileri yarım bıraktım her akşam 5-6 bölüm bu mereti izliyorum çok güzelmiş!!